Klubin 20 v tapaaminen Kuusijärvellä 28.2.2021

klubi-20v.jpg

Tänä päivänä tasan 20 vuotta sitten saapui FC Barcelona emoseuralta kirje, jossa vahvistettiin klubin virallinen status Suomen ensimmäisenä kannatusyhdistyksenä.

 

Puheenjohtaja Jari Pekkola avasi tämän päivän tilaisuuden pienellä puheella

 

Tuon jälkeen on tapahtunut paljon. Satoja pelejä pelattu ja kymmeniä pokaaleja pokattu. Kymmeniä toinen toistaan taitavampia pelaajia ja tuhansia upeita suorituksia.

Mutta ennen kaikkea mahtava joukko fudiksesta kiinnostuneita ihmisiä on voinut kokoontua yhteen ja puntaroida fiiliksiä, missä mennään ja kuka pärjää ja kenestä pitäisi päästä eroon.

 

Covid-19 tilanne rajoitti ikävästi isompien juhlien järjestämistä, mutta parhaassa talvisäässä paikalle, Vantaan Kuusijärvelle, saapui kuitenkin pieni joukko innokkaita muistelemaan klubin matkaa ja matkoja. Ehkä vielä jonain päivänä pääsemme taas paikan päälle katsomaan.

Puhe kääntyi lähes heti tervehdysten jälkeen muutamaan kysymykseen: Messi? Miksi jatkoi? Olisiko pitänyt päästää menemään? Entä jos jatkaa seuraavallakin kaudella? Miten junnut? Kuka valmentaa? Kenestä seuraava seuran presidentti? …

 

Nautimme hernekeittoa sekä chorizo makkaraa suoraan grillistä. Pexille tuotiin myös Iniesta viini maestron nimmarilla tietenkin.

Terveisiä maailmalta

 

Kannatusyhdistykset ympärimaailmaa lähettivät klubille oman terveisensä.

 



Kuvat: Sissi Ehrström


Raine Kinnunen